Menu
Log in



Welcome to New Brunswick Dirt Riders Association

Log in

NBDRA Round 2 Penobsquis Hare Scramble presented by Rallye Motoplex

  • 30 Jun 2024
  • 8:00 AM - 6:00 PM
  • Penobsquis

Registration

  • Classes:
    Women
    Junior
    Intermediate B
    Intermediate A
    Plus 40
    Expert

Register

Event Details

Rallye Motoplex is proud to present the first round of the NBDRA Scramble Series held in Penobsquis, NB.


"Building lasting relationships with our partners and employees while serving the recreational and travel community. Our core values shall be based on Honesty and Integrity and Service to the Community."

Welcome to our second Harescramble race of the season! The Penobsquis track is one of the more flowing tracks that simply feels amazing to race on. Each class has a course designed to offer the right level of challenge for our participants. Despite the great flow of this track, don't be fooled. You will be presented with some interesting challenges for everyone. This one is sure to be one that you will remember for a long time. This track is a natural fit in the progression of our race series. We hope to see all of you there!

Google Maps Pin - https://goo.gl/maps/yXSndm2RRfnPyXoX7

Registration will be done online only at https://nbdra.ca. Registration will open two week prior to the event until 8PM the Friday before the race. At which time registration will close and you will not be able to register for the event.

Children must be accompanied by an adult.

All spectators must sign a waver.

Camping will be allowed for $20 cash, which will be given to the land owner. No garbage is to be left on site. If you packed it in, pack it out.

The race course is on private property and requires special permission from the land owner to ride these trails.

All riders must have a proper number registered to them before race registration closes.

NEW FOR 2024

RULEBOOK: We have updated our rule book to further enhance our events.  Please take a moment to review the updated rule book to ensure you are current with all rules.

COLOURED SITCKERS:  Riders will have to collect a coloured sticker prior to the race to affix to the front of their motorcycle and on the back of your helmet.  This will allow for an easy identification of your class for our timing and scoring as well as other participants on the course.

For additional details on classes and updates to our rule book, please visit our our racing page here.


Race Schedule

PEE WEE CLASS 6-9 YEARS OLD (50-110CC NO CLUTCH) MORNING

  • 8:30 RIDERS MEETING (Bring bike ready to race)

  • 8:45 SITE IN LAP

  • 9:00-9:30 (30min) RACE

  • 9:30-09:45 FINAL SWEEP

SCHOOLKID RACE 7-11 YEARS OLD (SMALL WHEEL 65-150CC)
SUPERMINI 12-16 YEARS OLD (SMALL/MEDIUM WHEEL 65-150CC)

  • 9:45 RIDERS MEETING (Bring bike ready to race)

  • *STAGGERED START

  • 10:00-11:00 (1hr) SUPERMINI RACE

  • 10:01-10:46 (45min) SCHOOLKID RACE

  • 11:15-11:30 FINAL SWEEP

JUNIOR 14+ YEARS OLD (BIG WHEEL)
WOMENS CLASS 14+ YEARS OLD (BIG WHEEL)

  • 11:15 RIDERS MEETING (Bring bike ready to race)

  • *STAGGERED START

  • 11:30-12:46 (1hr 15min) JUNIOR RACE

  • 11:31-12:46 (1hr 15 min) WOMENS RACE

  • 12:46-1:00 FINAL SWEEP

  • MORNING AWARDS 1:30

-------------------------------------------------------------------------------------------

EXPERT 14+ YEARS OLD (BIG WHEEL)
INTERMEDIATE “A”14+ YEARS OLD (BIG WHEEL)
INTERMEDIATE “B” 14+ YEARS OLD (BIG WHEEL)
40+ CLASS 40+ YEARS OLD (BIG WHEEL)

  • 1:00-1:15 RIDERS MEETING (Bring bike ready to race)

  • *STAGGERED START

  • 1:15-3:45 (2h 30min) EXPERT RACE

  • 1:16-2:46 (2h) INTERMEDIATE “A” RACE

  • 1:17-3:17 (1h 30min) PLUS 40 RACE

  • 1:18-2:48 (1h 30min) INTERMEDIATE “B” RACE

  • AFTERNOON AWARDS 4:15pm


PROTECTING YOUR RIGHT TO RIDE!

Powered by Wild Apricot Membership Software