Welcome to nbdra

Log in

NBDRA Round 3 Hartsville, PEI Hare Scramble

  • 4 Sep 2022
  • 8:00 AM
  • Hartsville, PEI

Registration

  • Classes:
    Women
    Junior
    Intermediate
    Plus 40
    Pro

Event Details

Round #3 of the NBDRA Scramble Series held in Hartsville, PEI.

Google Maps Pin - https://goo.gl/maps/7ug2QrYmj3Zbv6967

Thanks to our Hare Scramble sponsors this year:

Clays Offroad - http://www.claysoffroad.com

Toys for Big Boys - https://www.toysforbigboys.ca

Registration will be done online only at https://nbdra.ca.  Registration will open 2 weeks prior to the event until 8PM the Friday before the race. At which time registration will close and you will not be able to register for the event.

If you feel you should continue to wear a mask or physical distance you are welcome to. We ask that everyone respect each other's decisions.

Supermini

For riders on larger mini bikes that are not yet ready to ride the Junior class. If you are between the ages of 12-16 and are riding a mixture of small and medium wheel bikes like a klx140, CRF150F, CRf150R or the KX100 this is your class.

Officially the supermini class accepts the following: Ages 12-16yrs old. 1 hour class. Maximum 112cc 2 stroke or maximum 150cc 4 stroke. Minimum wheel size 17” front wheel 14” rear wheel. Maximum wheel size 19” front wheel 16” rear wheel.

If anyone has questions about the proper class for you child please contact us on the NBDRA Facebook Group or Page.

Race Schedule

PEE WEE CLASS 6-9 Years old (50-110CC no clutch) MORNING

  • 8:30 RIDERS MEETING
  • (Bring bike ready to race)
  • 8:45 SITE IN LAP
  • 9:00-9:30 (30min) RACE
  • 9:30-09:45 FINAL SWEEP

SCHOOL BOY & GIRL RACE 7-11 Years Old (SMALL WHEEL 65-150CC)
SUPERMINI 12-16 Years Old (SMALL/MEDIUM WHEEL 65-150CC)

  • 9:45 RIDERS MEETING (Bring bike ready to race)
  • 10:01-11:01 (1hr) SUPERMINI RACE
  • 10:02-10:47 (45min) SCHOOL BOY GIRL RACE
  • *STAGGERED START
  • 11:15-11:30 FINAL SWEEP

JUNIOR 14+ Years Old (BIG WHEEL)
WOMENS CLASS 14+ Years Old (BIG WHEEL)

  • 11:15 RIDERS MEETING (Bring bike ready to race)
  • 11:30-12:30 (1hr) JUNIOR RACE
  • 11:31-12:46 (1hr 15 min) WOMENS RACE
  • 12:46-1:00 FINAL SWEEP
  • MORNING AWARDS 1:15

-------------------------------------------------------------------------------------------

PRO 14+ Years Old (BIG WHEEL)
INTERMEDIATE 14+ Years Old (BIG WHEEL)
40+ CLASS 40+ Years Old (BIG WHEEL)

  • 1:00-1:15 RIDERS MEETING (Bring bike ready to race)
  • 1:15-3:30 (2h 15) PRO RACE
  • 1:16-2:46 (1h 30) PLUS 40 RACE
  • 1:17-3:02 (1h 45) INTERMEDIATE RACE
  • *STAGGERED START
  • AFTERNOON AWARDS 3:30

PROTECTING YOUR RIGHT TO RIDE!

Contact Us

Powered by Wild Apricot Membership Software