• Home
  • NBDRA Round 1 Penobsquis Hare Scramble

NBDRA Round 1 Penobsquis Hare Scramble

  • 1 Aug 2021
  • 8:00 AM
  • Penobsquis

Registration

  • Classes:
    Women
    Beginner
    Junior
    Intermediate
    Plus 40
    Pro

Round #1 of the NBDRA Scramble Series held in Penobsquis, NB just down the road from the Timberland Hotel / Animal Land on Route 114.

Google Maps Pin - https://goo.gl/maps/yXSndm2RRfnPyXoX7

Thanks to our Hare Scramble sponsors this year:

Clays Offroad - http://www.claysoffroad.com/

Toys for Big Boys - https://www.toysforbigboys.ca/

Based on the latest announcement from our Premier all COVID-19 restrictions will be lifted by Aug 1. We will return to normal race day procedures with the exception of onsite registration.

Registration will be done online only. Registration will be open until 8PM the night before the event. At which time registration will close and you will not be able to register for the event.

If you feel you should continue to wear a mask or physical distance you are welcome to. We ask that everyone respect each others decisions.

If you are part of the vulnerable population at greater risk of severe effects of COVID-19 we ask that you take any additional precautions as recommended by our government or not attend the event. We understand that COVID-19 can be life threatening to people with underlying conditions that make them more susceptible to the virus’ effects. Please attend at your own risk.

New Class - Supermini

There is now a Supermini class being introduced for riders on larger mini bikes that are not yet ready to ride the Junior class. If you are between the ages of 12-16 and are riding a big wheel bike like a klx140, CRF150F, CRf150R or the KX100 this is your class. 

Officially the supermini class accepts the following: Ages 12-16yrs old. 1 hour class. Maximum 112cc 2 stroke or maximum 150cc 4 stroke. Maximum wheel size 19” front wheel 16” rear wheel. Minimum wheel size 17” front wheel 14”.

If anyone has questions about the proper class for you child please contact us on the NBDRA Facebook Group or Page.

Race Schedule

PEE WEE CLASS 6-9 Years old (50-110CC no clutch) MORNING

8:30 RIDERS MEETING

(Bring bike ready to race)

8:45 SITE IN LAP

9:00-9:30 (30min) RACE

9:30-09:45 FINAL SWEEP

SCHOOL BOY & GIRL RACE 7-11 Years Old (SMALL WHEEL)

SUPERMINI 12-16 Years Old (SMALL/MEDIUM WHEEL)

WOMENS CLASS 14+ Years Old (BIG WHEEL)

9:45 RIDERS MEETING (Bring bike ready to race)

10:00-11:15 (1hr 15 min) WOMENS RACE

10:01-11:01 (1hr) SUPERMINI RACE

10:02-10:47 (45min) SCHOOL BOY GIRL RACE

*STAGGERED START

11:15-11:30 FINAL SWEEP

JUNIOR 14+ Years Old (BIG WHEEL)

11:15 RIDERS MEETING (Bring bike ready to race)

11:30-12:30 (1hr) JUNIOR RACE

12:30-12:45 FINAL SWEEP

MORNING AWARDS 1:00

-------------------------------------------------------------------------------------------

PRO 14+ Years Old (BIG WHEEL)

INTERMEDIATE 14+ Years Old (BIG WHEEL)

40+ CLASS 40+ Years Old (BIG WHEEL)

1:00-1:15 RIDERS MEETING (Bring bike ready to race)

1:15-3:15 (2h 00) PRO RACE

1:16-2:46 (1h 30) PLUS 40 RACE

1:17-3:02 (1h 45) INTERMEDIATE RACE

*STAGGERED START

AFTERNOON AWARDS 3:30


Powered by Wild Apricot Membership Software